Rasti Rostelli's Comeback

Rasti Rostelli is terug! Beter dan ooit. Met meer dan 30 jaar ervaring in hypnose trekt Roland van den Berg onder de naam Rasti Rostelli volle zalen met zijn telepathie- en hypnoseshows. Inmiddels is hij Europa’s bekendste hypnotiseur.

Je gelooft het pas als je het ziet

Wellicht ken je hem nog van verschillende tv-shows of misschien ben je bij een van zijn vele shows geweest. In de loop der jaren heeft hij namelijk ruim 50.000 personen onder hypnose gebracht en zijn er inmiddels meer dan 800.000 mensen die vol enthousiasme zijn shows hebben bezocht.

Na een korte pauze gemaakt te hebben zal Rostelli met zijn nieuwe hypnose- en telepathieshow iedereen opnieuw verbazen. ‘De fascinatie van het ontastbare’ is wat hij het Nederlandse publiek opnieuw wil laten ervaren. Hij zal bijvoorbeeld demonstreren hoe hij zich laat blinddoeken door iemand uit het publiek en, zonder dat hij iets kan zien, zal hij met twee scherpe messen de twee citroenen lokaliseren die op de ogen liggen van een vrijwilliger uit het publiek. Deze vrijwilliger mag zich overal in de zaal naartoe verplaatsen en door de energetische krachten te voelen kan hij deze citroenen aan zijn scherpe messen rijgen. De spanning in de zaal is voelbaar.

In het hypnosedeel van de show laat hij zien wat er allemaal mogelijk is onder hypnose. Iedereen die wil kan zich melden op het podium en meedoen aan de hypnose. Gedurende twaalf minuten zullen de mensen onder begeleiding van meditatieve muziek naar een vlam staren en naar Rostelli’s stem luisteren en in een diepe trance raken waar ze alleen uit ontwaken als hij hen in hun ogen blaast.

"Als ik je wakker maak krijg je van mij een heerlijke zoete sappige perzik", herhaalt de hypnotiseur meerdere malen terwijl hij de gehypnotiseerden een schijfje citroen geeft. Met schil en al en zonder een spier te verrekken eten zij de citroen op. Als Rostelli een gehypnotiseerde wakker maakt en vraagt naar de smaak in hun mond is het antwoord herhaaldelijk "lekker zoet". Als hij vervolgens vraagt een hapje te nemen van een citroen wordt dit (natuurlijk) geweigerd. Niemand neemt vrijwillig een hap van een zure citroen. Bij het knippen van de vingers van de hypnotiseur valt de persoon in een diepe slaap en bij de woorden "je krijgt van mij een sappe zoetige perzik, neem een krachtige beet" wordt er meteen weer zonder problemen een hap uit de citroen genomen.

Vervolgens suggereert hij de gehypnotiseerden het volgende: "Als ik in je ogen blaas ben je wakker en ga je rondkijken en zie je dat iedereen in de zaal bloot is. Je kennissen en familieleden hebben geen kleren meer aan." Het publiek staat enthousiast op en de gehypnotiseerden schamen zich om te kijken.

Het meest indrukwekkende is wanneer Rasti Rostelli een slank meisje op het podium uitnodigt en net zo lang op haar inpraat dat zij zo sterk is als een boom. Zij wordt op de rugleuningen van twee stoelen gelegd, als een plank. Alleen haar nek en enkels rusten op de rugleuning van de stoel en wanneer Rostelli met zijn volle gewicht op de buik van het meisje gaat staan zonder dat ze doorzakt, kun je in de zaal een speld horen vallen.

Je zult het pas geloven als je het met je eigen ogen ziet en dat kan, want Nederlands bekendste hypnotiseur komt op 6 oktober naar Breda in theater The Avenue!

Voor meer informatie en tickets voor deze show:

Rasti Rostelli ® – Hypnose | Telepathie | Magie