PUUR Natural Skin Breda feestelijke opening op 7 juni!

Op vrijdag 7 juni viert PUUR Natural Skin haar feestelijke opening aan de Boschstraat in Breda. Na een volledige verbouwing is de nieuwe salon nu dé plek waar bezoekers tot rust kunnen komen en kunnen genieten van natuurlijke behandelingen. Met een PUUR locatie in Oosterhout en Prinsenbeek is er nu ook een locatie in Breda! De insteek van Breda is meer gericht op natuurlijke behandelingen, PUUR Natural Skin biedt een breed scala aan behandelingen met uitsluitend natuurlijke producten, gericht op zowel ontspanning als huidverbetering. 


In deze tijd ervaart bijna iedereen onrust, drukte en stress. PUUR Natural Skin biedt met haar unieke PUUR Touch concept een effectieve helende behandeling om stress los te laten en jezelf en je huid te laten stralen. PUUR Natural Skin biedt 100% natuurlijke en duurzame huidverzorging voor een gezond, ontspannen en puur ouder worden. Behandelingen worden ingedeeld op tijd, vanuit daar wordt gekeken wat je lichaam nodig heeft. Zo is geen een behandeling hetzelfde! Leuke side note: tijdens de Touch treatments zal niet worden gepraat, je ervaart volledige rust waardoor jij nog meer tot een diepe ontspanning komt en de treatment volledig kunt ervaren.

In 2007 opende PUUR huidinstituut haar deuren, en is inmiddels uitgegroeid tot twee huidinstituten en online huidadvies platform met webshop. De complementariteit tussen de locaties zorgt voor een complete huidverzorgingsservice. De PUUR Huidinstituten behouden de welbekende ontspannen elementen, terwijl PUUR Natural Skin in Breda zich concentreert op een volledig natuurlijke benadering. De huidinstituten en de skin studio zijn complementair aan elkaar. Waar Oosterhout en Prinsenbeek richten op de combinatie tussen medische en cosmetische behandelingen, richt Breda zich volledig op ontspanning, rust en natuurlijke ingrediënten. Hebben de klanten Bij PUUR Natural Skin in Breda specifieke aanpak nodig op gebied van huidverbetering en huidproblematiek, dan verwijzen wij door naar de huidinstituten.

De feestelijke opening op vrijdag 7 juni vindt plaats tussen 12:00 en 18:00 uur. Tijdens deze opening zijn er diverse activiteiten gepland en kunnen geïnteresseerden kennismaken met de behandelingen en producten die PUUR Natural Skin te bieden heeft. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de ontspannen sfeer te ervaren. Kom langs en ontdek de natuurlijke schoonheid van PUUR Natural Skin. Tot snel!