Pop-Up Carnavalscafé op de hoek van de Haven bij De Botanist!

Onlangs kondigden we de komst van Mr. Barley in het hoekpand Haven 1-Tolbrugstraat 30 al aan, maar eind februari klinkt het hier eerst veelvuldig Alaaf! Met carnaval wordt het pand namelijk aangekleed tot Pop-Up Carnavalscafé 'Vesting aan de Haven'!

De hele carnaval Flugel voor 0,5 leutpenning!

Vesting aan de Haven is de perfecte locatie om de seizoensbredanaars van boven de rivieren te onvluchten, zij zullen deze locatie namelijk niet snel vinden! Bij Vesting aan de Haven ben je aan het juiste adres voor vier dagen lang pure Brabantse gezelligheid!

Vier dagen lang wordt hier de tent op z'n kop gezet met alleen maar gezellige mensen! Op Alaaafffrijdag wordt er om 18:00u scherp afgetrapt met een heerlijk happy 2hourtje om er alvast lekker in te komen. Op Zatte-R-dag is het de kunst om vanaf 14:30u zo vroeg mogelijk te pieken, zodat de gekkigheidstornado echt op storm kan komen. Op zo'ndag luidt de bel weer om 14:30u. Maandag waggelt de caravaan aan de andere kant van het water mooi voorbij en is het traditioneel carnavalsontbijt er gewoon weer bij!