Pier15 neemt één dag MEZZ over met o.a. farewell show Iguana Death Cult

Op zaterdag 2 maart geeft MEZZ de sleutels voor één dag aan Pier15. En dat kan maar één ding betekenen: chaos! Pier15 vliegt de hulp in van hun favoriete artiesten. Met de absurde humor van Magic Tom & Yuri, de laatste show in huidige opstelling van Iguana Death Cult, all-time favorite nachtdier Coco Bryce en nog veel meer. Tickets a € 18,50 zijn verkrijgbaar via MEZZ.nl.

Wat doe je als je de sleutels krijgt van MEZZ? De hele tent slopen natuurlijk. Pier15 neemt de grote zaal, backstage en de toiletten over; het hele gebouw is van Pier! Samen met hun favoriete artiesten zetten ze de boel op z’n kop. Met de absurde humor van Magic Tom & Yuri, de rauwe energie van Iguana Death Cult en all-time favorite nachtdier Coco Bryce moet dat zeker lukken. Dj’s Yones, Cannonbar en Dwarde zetten de Jupiler Zaal op zijn kop. En als dat nog niet genoeg is, krijgt Maalstroom vrij spel in de Kleine Zaal. Maak je klaar voor een avond Pier15’s favorites van de grote tot de kleine zaal. De laatste tickets koop je via de website van MEZZ.

Pier15 x MEZZ
Pier15 en MEZZ houden van elkaar en zoeken elkaar steeds vaker op. Tijdens de verbouwing in MEZZ verhuisde Punkrock Riot voor één editie naar Pier15 en in oktober programmeerde Pier15 en MEZZ Bob Uit Zuid in Pier15. Op 2 maart neemt Pier15 MEZZ in haar volledigheid over. Maar dat is niet alles. Op 11 mei presenteren ze in samenwerking met de band John Coffey Coffey Fest in het skatepark. John Coffey neemt nog een paar vette bands mee: Tusky, Arson en Maria Iskariot en die kaartverkoop gaat keihard.