Pathé en Foodhall Breda starten samenwerking met Pathé Filmdiner

Een avondje uit naar Pathé Breda wordt nog bijzonderder in combinatie met het Pathé Filmdiner. Pathé Filmdiner is een samenwerking tussen Pathé en diverse restaurants in het centrum van Breda, waarbij de deelnemende restaurants voor een vaste prijs een heerlijk menu serveren, en bij de prijs is ook je kaartje voor de film inbegrepen.

it's movie time!

Vanaf nu is het ook mogelijk om bij 13 wereldkeukens in de Foodhall Breda te kiezen voor het Pathé Filmdiner. Eerst lekker eten en drinken bij je favoriete keuken in de Foodhall Breda in de voormalige bioscoop aan de Reigerstraat 24, en vervolgens wandel je naar de geheel vernieuwde Pathé bioscoop waar alle zalen onlangs zijn voorzien van Relax Seats om je favoriete film te zien. Een perfecte combinatie van een verzorgd avondje uit! 

Voor het actuele filmprogramma kijk op www.pathe.nl/breda. Het filmaanbod op dit moment bij Pathé Breda oa: Last Christmas, Midway, Le Mans ’66, Frozen 2, Joker, Mi Vida, Wat is dan Liefde, The Good Liar. Pathé Breda heeft meerdere samenwerkingen met diverse restaurants in het centrum van Breda. Voor meer info kijk op www.pathe.nl/filmdiner