6 x opticiens in Breda en omstreken

Het zonnetje schijnt weer en de zonnebrillen mogen weer tevoorschijn gehaald worden. Een goede zonnebril is niet alleen fijn en mooi, maar ook belangrijk voor de bescherming van je ogen. Voor een hippe zonnebril en advies op maat kun je terecht bij een van de opticiens in Breda en omgeving. We hebben een aantal van onze favoriete brillenzaken voor je op een rijtje gezet. 

6x sunglasses scoren! 

ARNOLD EYEWORKS

Arnold Eyeworks is al jarenlang de gespecialiseerde opticien van Bavel. Je vindt er een ruime collectie aan kwaliteitsbrillen en zonnebrillen van trendy tot klassiek. Ben jij op zoek naar een echte merkbril van Chanel of Prada? Dan moet je zeker naar Arnold Eyeworks gaan. Ook de winkel is prachtig en zeker een bezoekje waard. 

pearle

In het overdekte winkelcentrum van Oosterhout vindt je Pearle. De opticiën beschikt over een grote collectie merkzonnebrillen van Ray Ban tot Tommy Hilfiger. Ook voor nieuwe contactlenzen of brilmonturen kan je terecht bij Pearle. Ze hebben altijd de juiste zichtoplossing. 

Hans van der list eyewellness

Bij Hans van der List Eyewellness is het altijd een feest. Je wordt geholpen door het gastvrij en behulpzaam personeel, die zeker verstand van zaken hebben. Hippe en betaalbare merkbrillen geven het mooie winkelpand in Princenhage een prachtige uitstraling. Maatwerk is het toverwoord bij Hans van der List en dat alles voor een verrassend goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Segers-Loomans optiek

Segers-Loomans Optiek staat al meer dan 100 jaar bekend om de persoonlijke service, kwaliteit en vakmanschap in Breda. Ze houden de innovatie in de branche goed bij en streven er dan ook naar om op de voorste rij te staan als het om nieuwe innovaties gaat. Ze volgen de laatste trends op het gebied van zonnebrillen en helpen graag met het uitzoeken van de perfecte bril. 

hermans optiek

In hartje Prinsenbeek vind je Hermans optiek. Ze bezitten over een breed assortiment aan brillen en zonnebrillen van grote merken als Tom Ford, Guess, Swarovski enz. Ook zijn ze gespecialiseerd in verschillende soorten lenzen en helpen ze je graag met deskundig advies om de perfecte keuze te maken. 

De Burcht Optiek

In winkelcentrum De Burcht vind je deze zelfstandige opticien. Bij de optiek kan je er van uit gaan dat je eerlijk en passend advies krijgt doormiddel van service en vakmanschap. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bril of een zonnebril op sterkte dan ben je bij De Burcht op het juiste adres.