Opening van Club Baron Breda - Een unieke nachtclubervaring

Breda is binnenkort een bijzondere nachtclub rijker: Club Baron Breda, waar de DJ letterlijk en figuurlijk centraal staat. Het is dé nieuwe hotspot voor liefhebbers van House en hedendaagse muziek. Gasten kunnen zich verheugen op een diverse line-up van muziekstijlen, variërend van opzwepende House beats tot de nieuwste trends. Daarnaast zal live entertainment een belangrijke rol spelen in het versterken van de unieke sfeer en totale beleving van de avond.

Een koninklijke ervaring
Bij Club Baron Breda draait het niet alleen om muziek; de ambiance is minstens zo belangrijk. Vanaf het moment dat gasten binnenkomen tot aan hun laatste stop bij de luxueuze toiletten, worden ze omringd door een chique interieur. De inrichting is een mix van donker marmer en gouden accenten, waarmee de club een elegante en koninklijke uitstraling neerzet. Bezoekers zullen zich wanen in de tijd van Willem van Oranje-Nassau, de eerste Baron van Breda.

Opening in november
De opening van Club Baron Breda staat gepland voor medio november. De club biedt een exclusieve ervaring, drie avonden per week, van 22:00 tot 04:00. Op donderdag is de minimumleeftijd voor toegang 18 jaar, terwijl op vrijdag en zaterdag de minimumleeftijd 21 jaar zal zijn.

Een link met historie
De naam ‘*Baron Breda’ is zorgvuldig gekozen als eerbetoon aan het rijke verleden van de stad. Net zoals onze zusterbedrijven, Café NASSAU en Café ORANJE, verwijst de naam naar de historische figuur Willem van Oranje-Nassau, die zichzelf ooit tot eerste Baron van Breda benoemde. Met Club Baron Breda brengen we deze koninklijke historie op een stijlvolle manier tot leven in het bruisende uitgaansleven van Breda.

Voor meer informatie over Club Baron Breda, houd de socials in de gaten!