Opening restaurant Pellens Breda

Na een ingrijpende verbouwing opende deze maand restaurant Pellens de deuren aan de Boschstraat in Breda. De officiële opening staat echter gepland op goede vrijdag. Eigenaar en chef kok Daan de Brouwer serveert een menu van de chef van 4 tot 7 gangen. 


Het volledige pand is gestript heeft ook een andere indeling gekregen. Zo is de keuken naar de eerste etage verplaatst en is de bar meer naar voren gehaald. Het interieur is verzorgd maar wel met een rauw uiterlijk. Een Franse look met een nieuwe ingelegde marmeren vloer, de tafelbladen en bar gemaakt van bomen uit de tuin van de eigen boerderij. Deze boerderij (De Vloeiweide) is een nieuw project van eigenaar Daan, hier willen ze veel eigen groentes (en in de toekomst vlees) gaan verbouwen. 

Vrijwilligers, ooms, tantes, vrienden en een dagbesteding zorgen dat dit goed verloopt. Een super mooi initiatief wat voor iedereen wat moois brengt!  Het doel is om het restaurant in Breda en Rijsbergen (De Hofdreven) uiteindelijk volledig (op enkele producten na) te laten lopen op deze lokale boerderij.

Fotografie: @rosameininger