Het grootste Oktoberfestival van de Benelux komt naar Breda!

Op zaterdag 22 oktober zal het grootste Oktoberfestival van de gehele Benelux naar Breda komen. Het Breepark zal op deze dag in het teken staan van veel bier, jägermeister, lederhosen, dirndls en live entertainment. 


Artiesten als Snollebollekes, Mathy von Tirol, Double-U Aus den bergen en vele anderen zullen je deze avond entertainen om je helemaal in Oktoberfest sferen te krijgen. Meer live acts en entertainment worden snel bekend gemaakt. De deuren zullen geopend zijn vanaf 18:00 uur zodat je ook een typisch Duits hapje kunt eten, bratwursten kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken. 

Wil je met een groep vrienden dit Oktoberfest gaan vieren? Er zijn naast losse kaarten ook kaarten te koop om de avond door te brengen rond een biertafel. Wanneer je een tafelticket koopt zul je de hele avond bediend worden en kun je dus ultiem van het feest genieten. 

Zet 22 augustus in je agenda, want dan gaan de kaarten in de verkoop. Kaarten zijn vanaf dan te koop vanaf €17,50. Meer info op www.oktoberfestival.com

Locatie:
Breepark Breda
Bavelseparklaan 7
4817 ZX Breda