Nova brengt shared dining met de betere Asian-fusion naar Breda

Restaurant Nova zal op vrijdag 29 maart de deuren openen aan het Van Coothplein in Breda, in het voormalige pand van Oase. Nova kitchen & bar gaat zich richten op shared dining met de betere Asian-fusion en internationale invloeden. Voor de complete experience kun je ook kiezen voor een bijzonder 5-gangen chefs menu. We mogen voor zowel de proefavonden als de feestelijke opening een aantal plekken verloten, lees hieronder verder!

De verbouwing is momenteel nog in volle gang, maar wij mochten alvast een kijkje komen nemen. Veel mogen we nog niet laten zien, maar deze beelden van de gigantische muurschilderen maken ons als heel enthousiast. Het interieur krijgt een luxe en hippe uitstraling met veel verschillende zitjes. 

Wil jij naar de opening?
De feestelijke opening is op vrijdag 29 maart 2024. Het wordt een spectaculaire avond met DJ's, finger food, cocktails en verschillende verrassingen. De opening is besloten voor relaties maar we mogen een aantal plekjes verloten! Tag je vrienden in deze reel om kans te maken.

Proefavonden
Nova organiseert ook een aantal proefavonden om de puntjes op de "i" te zetten. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Volg ze dan op Instagram want hier wordt binnenkort bekend gemaakt hoe je hieraan kunt deelnemen.