Nooit meer je jas kwijt in Breda dankzij Kaplock

Na een avondje stappen blijkt iemand er met jouw jas vandoor te zijn gegaan, wie kent het niet? Vanaf volgende week vrijdag is dat probleem verleden tijd in Breda. Tenminste, als je je jas ophangt bij Shots of Café Nassau.

Met dit systeem wordt je jas nooit meer gestolen

Bij Shots en Café Nassau hangt vanaf volgende week vrijdag Kaplock: een kapstok waarbij alleen jij zelf je jas van het haakje kunt halen! Het systeem van Kaplock werd bedacht door de Bredase Willem Pennings & Dhargyäl van Oorschot. Deze jongens waren het helemaal beu dat jassen steeds gestolen werden en bedachten daar een oplossing voor. Twee jaar besteedden ze aan de ontwikkeling van Kaplock en nu is het systeem klaar voor gebruik in de Bredase horeca!

Het Kaplock systeem is niet veel groter dan een smartphone. Op iedere plek in een café waar nu een haakje voor een jas hangt, kan het systeem geplaatst worden. Het werkt simpel: je gooit een muntje in het apparaatje, de kabel komt los, die kabel haal je door je mouw heen, je jas hang je aan het haakje en vervolgens draai je de sleutel om en neem je de sleutel mee. Het systeem zit dan op slot en alleen jij kan je jas nog van het haakje halen. Natuurlijk moet je dan wel de sleutel goed bewaren!

Meer informatie? Je vindt het op hun website of Facebook-pagina!