Nieuwe wekelijkse workshops van Paaldansstudio & Dance Centre

Heb jij nog geen keuze kunnen maken uit het grote workshop aanbod van Paaldansstudio & Dance Centre? Met meer dan 35 workshops op verschillende locaties zit er vast wel iets voor jou tussen. Wij hebben er twee uitgehaald zodat je even goed kunt kijken welke je het leukste vindt. 


Een nieuwe week met nieuwe workshops. Deze week word je creatief met een workshop handletteren. Zoek je nog een leuke activiteit voor jezelf of voor je beste vriendin die deze week jarig is, dan is dit hét perfect cadeau.

WORKSHOP HANDLETTEREN
Tijdens de workshop leren ze je de basistechnieken om de mooiste creaties te maken! Met de tips en tricks van de docent krijg je alles wat je nodig hebt om de sierlijkste woorden op papier te zetten. Handletteren en creatief schrijven zie je tegenwoordig overal en het is erg gaaf om mooie handletter tekeningen te maken! Met de technieken die geleerd worden tijdens de workshop heb jij straks alles in huis om van je favoriete quotes prachtige creaties te maken. Maak van schrijven een kunst met deze workshop handletteren en leer de mooiste letters en vormen maken bij Paaldansstudio & Dance Centre.

WORKSHOP ROCK & ROLL
Swingen zoals ze dat in de jaren 60 deden, dat ga je doen in onze energieke workshop Rock & Roll. Dansen en swingen op muziek van legendes als Elvis Presley, Tina Turner, Buddy Holly en veel meer.

In de workshop leer je de dansstijlen als de boogiewoogie, twist, jive en acrobatisch rock-‘n-roll rock-‘n-rolldansen. In films als Grease en Footloose zijn deze dansen te zien. Voetjes van de vloer en swingen maar, ideaal voor groepen die van dansen en een feestje houden. De workshop is ook uitermate geschikt voor mensen die minder goed kunnen dansen, dit omdat de instructeur ook verschillende opties geeft en de dansstijl aanpast aan het niveau van de groep.

Voor het volledige aanbod bekijk de website: https://www.paaldansstudio.nl/workshops/.

Wil je gelijk boeken? Klik dan hier.