Nieuwe festival locatie in Breda

Afgelopen weekend werd door Farid Bicane en de heren van Local Motion, Billy Zomerdijk, Maarten Lammertink en Mauro Boer, aangekondigd dat er gezamenlijk een project wordt gestart op het Breepark. De ondernemers van onder andere Radio PannekoekBiertuin, Café Nassau en Barbier Breda slaan de handen ineen in wat een hotspot moet worden voor iedereen met een feest- en festival hart. 

Uit een teaser die op de social media werd gedeeld blijkt wel dat het project een multicultureel randje krijgt en dat het om een stuk grond gaat voor het grote evenementengebouw. In een korte reactie liet Farid Bicane weten nog niet te willen vertellen wat er precies gaat gebeuren of hoe het gaat heten. 

Wel vertelt hij dat er onder de heren enorm veel optimisme heerst en ze niet kunnen wachten totdat de spreekwoordelijke schep in het zand gezet kan worden zodat het terrein omgetoverd kan worden in iets moois. Als straks het terrras weer open mag en later als er weer gedanst kan worden, is men hier van harte welkom, aldus Farid en de jongens van local Motion.

Ook zo benieuwd naar deze nieuwe feest- en festivallocatie? Binnenkort volgt meer informatie so stay tuned!