Nieuw op het van Coothplein: 'Nook'

Vandaag precies twee weken geleden opende Nook aan het van Coothplein voor het eerst haar deuren. NOOK deelt het pand met kapper Divi-Diva, naast Bar Le Petit. Eigenaresses Eveline en Karen runnen dit leuke zaakje met zijn tweeën en wij namen een kijkje.

Het pand van Nook heeft een ideale ligging; op de hoek van het van Coothplein en de Vierwindenstraat. Deze leuke ligging zorgt ervoor dat je vanuit het terras een breed zicht hebt, en je bij mooi weer lekker in de zon kunt zitten. 

Terwijl wij plaats nemen in een van de leuke zitjes op het terras met onze kop koffie, bladeren we door de menukaart. Nook legt de focus voornamelijk op thee, maar je bent hier ook van harte welkom voor een heerlijk ontbijtje, een gezonde lunch, diverse soorten gebak, verse sappen of een goede kop koffie.

Waar Eveline al een hoop horeca ervaring heeft en een opleiding in de voeding heeft gedaan, is Karen gecertificeerd theesommelier. 

Dit zorgt ervoor dat de twee eigenaresses een perfecte combinatie vormen voor het runnen van deze sfeervolle zaak.

Nook verkoopt ook haar eigen thee-lijn 'T-Volution'. Mocht je dus geen genoeg kunnen krijgen van Nook's thee; deze is binnenkort ook te bestellen op de webshop van Nook.

Naast de 14 zitplaatsen binnen, heeft NOOK een zonnig terras met plek voor ongeveer 20 gasten. De dagzaak is dinsdag t/m vrijdag geopend van 9 tot 17.30 uur, zaterdag tot 17 uur en zondag van 10.30 tot 17 uur.