Nieuw borrelconcept bij De Vesting

Café De Vesting, gevestigd aan de Vismarktstraat in Breda, introduceerde onlangs een nieuw borrelconcept. Op de vrijdag en zaterdag kun je hier nu in de vooravond genieten van een kleine borrelkaart met Zuid Amerikaans georiënteerde gerechten.  

De gerechten varieren van een luxe borrelplank tot huisgemaakte empanada's, nacho's en albondigas. De achterbar is omgetoverd tot pop-up keuken met een mooie Berkel snijmachine uit de jaren '50 waardoor alles voor je neus wordt bereid.


Naast de borrelkaart heeft De Vesting ook het assortiment aan dranken uitgebreid. Zo is er een nieuwe speciaalbierkaart met een aantal verrassende bieren. Maar je kunt hier ook een heerlijke gin-tonic krijgen, bijvoorbeeld de premium Nolet’s Gin voor maar 8 euro! Overigens zijn ook de prijzen van de borrelkaart zeer schappelijk. 


Vanaf 23.00 uur maken de robuuste eikenhouten tafels plaats voor de DJ-booth en wordt van elke avond iets speciaals gemaakt! De Vesting bedient hiermee de doelgroep van 23+ nog beter dan voorheen.