Nieuw: Spaanse vibes bij borrelbar Bar Copa

Vind jij het ook zo jammer dat de herfst is begonnen en de zomeravonden voorbij zijn? Natasja van Vugt haalt de Spaanse vibes naar Breda met haar nieuwe borrelbar: Bar Copa! De Spaanse borrelbar zit gevestigd in het oudste pand midden in het centrum van Breda, tegenover de kerk. Bar Copa is een borrelplek in de Spaanse sferen en is anders dan een tapasrestaurant. Lees snel verder voor het menu en meer!


Natasja van Vugt heeft 1 oktober de sleutel ontvangen en is meteen aan de slag gegaan om het restaurant om te toveren tot een Spaanse borrelbar. Natasja heeft vier jaar in de horeca gewerkt en was klaar voor de volgende stap. Ze wil haar passie voor eten en drinken uitbreiden en haar droom waar maken. Haar partner is Spaans en daardoor is haar liefde voor Spanje gegroeid. Natasja kan genieten van de Spaanse mensen, de cultuur en reist regelmatig Spanje af voor inspiratie om vervolgens de Spaanse vibes naar Breda te halen en jullie te verwennen en te inspireren.

Bar Copa komt in het pand van Wijnhuys 1535, midden in het centrum van Breda met uitzicht op de Grote Kerk. Het is de ideale plek om met je vrienden te genieten van heerlijke drankjes. Na veel panden hebben bezocht past het Wijnhuys 1535 exact bij het concept van Natasja. Bar Copa heeft een breed assortiment aan Spaanse wijnen, cocktails, (speciaal) bieren en cava. Heerlijk genieten met je vrienden en borrelen? Dan kun je heerlijke hapjes van de tapaskaart bestellen! 

Natasja heeft zaterdag 9 oktober de deuren van Bar Copa geopend en kan niet wachten om jullie te ontvangen. Wil jij genieten van de Spaanse sferen in eigen land en uitgebreid borrelen met je vrienden? Het kan allemaal bij Bar Copa! Het heeft een uitgebreid menu en is dé ideale plek om in het hartje van Breda de Spaanse cultuur mee te krijgen. Met wie ga jij een kijkje nemen om de zomervibes op te zoeken? Bekijk de openingstijden via de socials en loop een keer gezellig binnen!