Nieuw: Airpark Bounce Valley

Bouncen voor jong en oud! Binnenkort opent Bounce Valley een nieuwe vestiging in Breda. Om precies te zijn op de Terheijdeseweg in het oude pand van Joepie. Of je nou 2, 22, 42, of 82 bent, Bounce Valley is er voor iedereen. 


Bounce Valley opende vorig jaar haar deuren in Rotterdam. Bounce Valley Rotterdam is daarmee het grootste airpark in Nederland! Het oude pand van Joepie wordt helemaal omgebouwd tot zo'n zelfde luchtkussenwalhalla. Met 1.500 vierkante meter aan spring plezier. Leef je helemaal uit op de wipe-out baan of op het bouncing voetbalveld en ontwijk alle obstakels. Ook voor feestjes ben je bij Bounce Valley aan het juiste adres. Reserveer een dag en tijd en geniet van 2 uur bounce plezier, onbeperkt pizza en speciale bounce sokken! 

Wanneer Bounce Valley precies haar deuren zal openen weten we helaas nog niet. Ze zijn op dit moment nog bezig met verbouwen, en alles aan het klaar maken voor de opening. Ze hopen in juni de deuren te mogen openen. Dit natuurlijk als de nieuwe maatregelen het toelaten. 

Houdt de Facebookpagina goed in de gaten voor de openingstijden en misschien ben jij dan wel de eerste die het nieuwe airpark mag bespringen!