15 januari bij Boekhandel Kemenade & Hollaers; lezing met Arie Boomsma!

Dinsdag 15 januari organiseert 'The Next Generation Club' een lezing met Arie Boomsma bij Boekhandel Van Kemenade & Hollaers. 'The Next Generation Club' is een nieuw initiatief van Victorine Hollaers. Haar vader heeft nu bijna 30 jaar een eigen boekhandel aan de Ginnekenweg. Victorine haakt in met haar concept op de huidige samenleving, waarin boeken vaak online besteld worden, waardoor boekhandelaren het steeds moeilijker krijgen in deze tijd. Om jongeren wakker te schudden en het belang van lezen in te laten zien, organiseert ze maandelijks lezingen met interessante sprekers voor young professionals. 

15 januari; arie boomsma bij boekhandel van kemenade & Hollaers 


Dagelijks merkt Victorine met pijn in haar hart dat leeftijdsgenoten steeds minder lezen en bijna al hun boeken zonder erbij na te denken online bestellen. Deze moeilijke tijd waarmee boekhandelaren te maken hebben bracht haar op een idee. Iedereen om haar heen reageerde razend enthousiast en dus werd er een businessplan geschreven en een afspraak gemaakt bij de KVK. De "Next Generation Club" was een feit.

Victorine wil hiermee de doelgroep wakkerschudden en laten inzien wat het belang is van lezen. Hoewel lezen natuurlijk heerlijk is ter ontspanning is het bijvoorbeeld ook essentieel voor je ontwikkeling!

Victorine organiseert maandelijks lezingen met interessante sprekers voor Young Professionals van 25 t/m 35 jaar. Aanvankelijk zal dit vooral lokaal (Breda) plaatsvinden maar er is veel ambitie om dit idee landelijk op te gaan zetten. Kijk op facebook voor meer informatie en aanmelden voor de lezing met aansluitend een netwerkborrel.