Tags: nacho's, take away, 't Hart van Breda, Fernanda

Goed nieuws voor Nacho liefhebbers!

Vorig jaar nog is het Hart van Breda door RTL 4 benoemd als beste eetcafé van Nederland en wonnen ze de titel 'Beste Borrelcafé' tijdens de Stappen & Shoppen awards begin dit jaar. Deze prachtige titels zijn grotendeels te danken aan haar onovertroffen nacho’s. Vanaf nu kun je ook thuis genieten van deze populaire snack en zijn de nacho's ook af te halen. 

In november is het Hart van Breda uitgebreid door middel van een ‘zusje’ aan de overkant; Fernanda Borrel & Bites. Deze twee zaken bedienen samen een groot deel van het terras op de Grote Markt, waar menige porties nacho’s genuttigd worden.


Nu gaat het Hart van Breda haar beroemde nacho’s ook aanbieden als take-away! Vanaf 25 mei kun je bij Fernanda  Borrel & Bites (Grote markt 13) terecht voor de nacho’s van ’t Hart van Breda. Alle nacho’s op de kaart kunnen tegen een prijs van €10,-  warm of koud worden besteld aan de bar. 

NACHO'S TO GO!

Moet je van verder weg komen, dan worden ze kant en klaar (koud) meegegeven (met instructies),  waarna je ze nog thuis in de oven doet. Zo kan er nog meer genoten worden van de nacho’s op nog meer plekken.

De take-away tijden zijn van donderdag tot en met zondag, 12:00 – 21:00 en kunnen eventueel ook telefonisch worden doorgegeven.