Moksie Djarie bestaat 5 jaar op 1 juli!

Op 1 juli viert Moksie Djarie haar 5-jarig bestaan. Dit word groots gevierd met een special menu, hapjes, een DJ en live muziek! 

Christin kwam 14 jaar geleden naar Nederland en startte in 2015 haar professionele kookstudio ‘Moksie Djarie’. Na positief aandringen van vele klanten besloot ze 5 jaar geleden om de stap te maken naar het eethuis op de Ginnekenstraat. "Op deze plek kun je de Surinaamse keuken een plekje geven in Breda" aldus Christin. Nu 5 jaar later is dit nog steeds een gevestigde naam en een echt familie bedrijf.

De letterlijke vertaling van ‘Moksie Djarie’ is ‘gemengde erf’. In de ruimste zin van het woord verwijst ‘Moksie Djarie’ naar de smeltkroes van wereldkeukens waaruit de Surinaamse keuken is ontstaan. Op de kaart vind je klassiekers zoals Javaanse Bami en Nasi, maar uiteraard ook Roti. Wie het eethuis binnenstapt waant zich in ‘klein Suriname’!  De unieke sfeer in combinatie met gastvrijheid maakt Moksie Djari zo succecvol in de afgelopen jaren. 

Iedereen is welkom op 1 juli en er hoeft niet gereserveerd te worden deze dag, er zal een speciaal menu zijn met extra hapjes. Het feest start om 14:00 met een DJ en van 18:00 tot 22:00 zal er live muziek zijn!