Modespektakel Holy Ginneken in Laurentiuskerk!

In winkelgebied het Ginneken zijn de afgelopen tijd veel nieuwe winkels bijgekomen. Om mensen kennis te laten maken met onderanderen deze winkels, nieuwe collecties en lifestyle trends organiseren de ondernemers van het Ginneken op donderdagavond 28 september een mode-spektakel in de Laurentiuskerk aan de Duivelsbruglaan. 

Donderdag 28 september 19:30 

Het belooft een gezellige en eigentijdse avond te worden met een fantastische muziek- en lichtshow. De kerk zal, speciaal voor dit unieke evenement, sfeervol worden aangekleed. Het programma zal gepresenteerd worden door de Masters of Entertainment (voormalig Lucky Lips). Gasten kunnen een modeshow verwachten waarin zaken de kans krijgen hun wintercollectie te showen aan een breed publiek.

Na afloop van de show wordt er onder de bezoekers een prachtige prijs verloot. Een koffer van Princess, volledig gevuld. Ondernemers uit winkelgebied het Ginneken hebben allen hun steentje bijgedragen de koffer te vullen met de mooiste prijzen, in totaal ter waarde van €750,-.

Win een gevulde koffer ter waarde van €750,-

Tijdens de show zal het het publiek aan niets ontbreken en worden er hapjes en drankjes geserveerd, aangeboden door de locale horeca. Een mooie kans om kennis te maken met winkelgebied het Ginneken en de enthousiaste en actieve ondernemers met hun prachtige producten. Na afloop van de show is er de gelegenheid te shoppen, en zal niemand met lege handen naar huis gaan. 

Een goed gevulde goodiebag staat voor iedere bezoeker klaar!

Kaarten zijn te koop bij The Kids Corner, Ofzo & Co Kappers, Café Sientje, en Raadhuisstraat 3. Een ticket kost €20,- en het evenement zal van start gaan om 19:30 op donderdag avond 28 september.