MEZZ & Chassé presenteren Matt Andersen in Chassé Theater


Op donderdag 5 oktober presenteren MEZZ en Chassé Theater het concert van bluesy songwriter Matt Andersen. Singer-songwriter Adam Baldwin verzorgt het voorprogramma. Een avondvullend programma staat dus op de planning!


Wie is Matt?

De Canadese bluesgigant en singer-songwriter Matt Andersen begon zijn solocarrière al in 2002. Al snel tourde hij met grote namen als Bo Diddley, Buddy Guy en Greg Allman. In zowel 2013 als 2016 won hij  de European Blues Awards voor beste solo/akoestische act. Daarnaast ontving hij in de solocategorie de hoogste eer tijdens de International Blues Challenge in 2010 en ontving hij de CIMA Road Gold-award en meerdere Maple Blues Awards.
Matt is een imposante verschijning en heeft wel wat weg van een grote knuffelbeer. Met zijn warme stemgeluid en ongeëvenaarde gitaartechniek weet hij elk optreden iedereen te verrassen. Zijn nieuwste album ‘The Big Bottle of Joy’ omschrijft zwaarbevochten feesten. De nummers zijn doordrenkt met rauwe bluesrock, gewaagde americana, doordachte folk en extatische gospel.

Voorprogramma

In het voorprogramma speelt Adam Baldwin. De Canadese singer-songwriter Baldwin is al meer dan een decennium actief. Zijn rockmuziek met invloeden uit verschillende genres is energiek en emotioneel, met pakkende melodieën en teksten die de luisteraar meenemen op een reis door de ervaringen en verhalen van de mensen in Nova Scotia.

Locatie, Tijden & Tickets

Op donderdag 5 oktober is Matt Andersen tijdens een intieme soloshow te zien in de in het Chassé Theater tijdens MEZZ on tour. De deuren van de zaal gaan om 19:30 uur open en de show begint om 20:30. Een ticket kost €28,50. Verder is het Chassé Theater Pin Only, dus houd daar rekening mee!

Het idee achter MEZZ on Tour

Onder de noemer MEZZ on tour presenteert MEZZ concerten op locaties in de stad. Bijzondere concerten van grote namen of shows die beter tot haar recht komen in een andere setting. MEZZ heeft hierin de samenwerking met Chassé Theater gevonden. Zo speelde eerder al de beste Rammstein tribute Feuerengel, HAEVN, Def Americans (Johnny Cash tribute) en Kovacs in het Chassé onder de noemer MEZZ on tour.