Meten is weten bij Livera Breda Centrum

Wist je dat 80% van de vrouwen de verkeerde BH maat draagt? Ons lichaam is voortdurend in ontwikkeling, maar veel vrouwen zijn zich er niet van bewust hoeveel invloed dat heeft op hun BH maat.

laat je opmeten in de winkel en ontvang 20% korting op een bh

 Een vrouwenlichaam kan veranderen door allerlei oorzaken. We worden zwanger, komen aan, vallen af en worden ouder. Dit heeft invloed op ons lijf. Ondanks deze veranderingen blijven veel vrouwen dezelfde BH maat dragen. Maar als je lijf verandert, verandert je BH ook.

Je lijf verandert, dus je BH ook

Bij Livera in de Lange Brugstraat 9 Breda-Centrum staan ze klaar om je op te meten en te adviseren. Je krijg vervolgens 20% korting op BH's van de eigen merken Livera, Chantelle, Passionata en Femilet! Daarnaast word je voorzien van jouw persoonlijke 'lingerie-paspoortje' waarop de maat en je favoriete merk wordt genoteerd. Deze actie loopt van maandag 30 september tot en met zondag 13 oktober. Uiteraard is het fijn als je je in laat schrijven in het klantensysteem van Livera, zodat ze altijd jouw gegevens bij de hand hebben.

Eerder ervaarden wij zelf al het belang van een goed passende BH en de fijne service bij Livera. Hier lees je onze ervaring.