Het meest ontspannen uitje in coronatijd: Zelf Varen over de Singels

De zon schijnt, het is prachtig weer en we willen graag op pad. Maar dit willen we natuurlijk wel veilig doen. Gelukkig kan dat met de zelf varen sloepen van Bootje Varen Breda! In deze sloepen ga je met je eigen gezelschap het water op en kun je genieten van het Bredase water, de mooie natuur en de gezelligheid aan boord. Kortom: het ideale uitje om je even uit die coronasleur te halen!
 


De route van Zelf Varen Breda brengt jullie langs een aantal van de mooiste plekken die Breda te bieden heeft zoals de Haven, het Spanjaardsgat en het Valkenbergpark, maar ook door de mooie natuur van de wijken Boeimeer en het Ginneken. Op het water kom je helemaal tot rust en zie je Breda van haar mooiste kant. 


De zelf varen sloepen van Bootje Varen Breda zijn erg gemakkelijk te besturen, waardoor je je helemaal ontspannen voelt op het water. Er is dan ook geen vaarbewijs nodig voor deze sloepen en voor vertrek krijgen jullie een korte uitleg over het bootje. Op www.zelfvarenbreda.nl kun je zelf de beschikbaarheid van de sloepen inzien en meteen een sloep reserveren. Volgens de huidige coronamaatregelen is het momenteel toegestaan om met maximaal 2 volwassenen in één sloep te varen of met een gezin (waarvan iedereen op hetzelfde adres woont). Ben je met meer personen? Dan kun je meerdere sloepen boeken.

Na de tijd nog een drankje doen? Ook dat is mogelijk! Je kunt bij BAAI een lekker drankje scoren en een plekje op de kade veroveren (buiten het terrein van BAAI).