Nieuw: Maatkleding laten maken bij Atelier Heart In Hard!

Breda is weer een mooi concept rijker! Atelier Heart In Hard is neergestreken in de Halstraat! Een super tof concept waar je kleding exact op maat kunt laten maken in een stof naar keuze. Voor een fijn prijsje heb jij straks een item in handen, speciaal voor jou gemaakt én een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Een aantal jaar geleden deelde Pauline haar eerlijke verhaal omtrent moeilijk zwanger worden. via social media. Hieruit is een grote following ontstaan en een fijne community, veel klanten die kleding laten maken bij haar gaan door hetzelfde heen. Uiteindelijk heeft Pauline door de bijzondere hulp van een draagmoeder en een eigen zwangerschap twee mooie kindjes in het leven. Hierdoor wil zij met haar bedrijf Atelier Heart In Hard iets terugdoen en gaat een deel van de opbrengsten naar een goed doel voor andere stellen die moeite hebben met zwanger raken. In de afgelopen jaren zijn er met deze financiele hulp al 4 baby’s geboren van stellen die zijn geholpen. 

Tot voor kort woonde Pauline nog met haar man als expats in Nairobi Kenya, nu heeft ze besloten haar droom achterna te jagen en terug te komen in Breda voor haar winkel! Atelier Heart in Hard bestaat uit moeder Paula en dochter Pauline Ann. Pauline ziet een ontwerp op Pinterest, waarna Paula het uittekent. Pauline koopt reststoffen in, hier kun je een paar items van maken en daarna is de stof op. Dan sta je niet op een feestje in dezelfde outfit als iemand anders! Daarnaast kun je van volwassen items ook mini items laten maken, een duo setje met mama! Daarom zegt Pauline ook "Kom met je kind en loop matchend naar buiten, hoe leuk!". De kleding is niet duur het concept is dan ook: simpel en daardoor kunnen we het goedkoop houden voor iedereen.

Mocht je enthousiast zijn geworden! Als je naar de winkel komt heb je voorrang op de online orders.