Lockdown Coffee Actie steunt de horeca ook in Breda!

Onder de acties die als doel hebben de horeca in deze zorgelijke tijd te steunen, vallen ook de koffieleveranciers Manetti, Tribes Coffee en Redbeans op met een prachtig, belangeloos initiatief. Het concept is even simpel als doeltreffend: tijdens de Lockdown Coffee Actie koopt de klant perfecte koffie voor thuisgebruik en ondersteunt daarmee een horecaonderneming naar keuze.

Paul Manetti (Manetti): "Via de webshop www.lockdowncoffee.nl kan men een speciaal ontwikkelde koffiemelange bestellen, zowel Nespresso-capsules als espressobonen. Van iedere bestelde doos capsules of zak espressobonen gaat 5 euro rechtstreeks naar een door de klant gekozen horecagelegenheid. De actie loopt nu twee weken en we hebben al meer dan 2500 donaties ontvangen." Zijn collega Peter van der Linden (Redbeans) vult aan: "Geloof me, wij verdienen hier niets aan. De horeca door deze crisis heen helpen, dat is ons doel." 

"DE LOCKDOWN COFFEE ACTIE BETEKENT LEKKERE KOFFIE VOOR THUIS, EN DAARNAAST STEUN EN AANDACHT VOOR DE HORECA. 

Ook in Breda slaat het initiatief bijzonder goed aan. Maurice Willemse van Café Publieke Werken: "Het mooie van de actie is, dat je als ondernemer geen enkele inspanning hoeft te leveren in deze toch al moeilijke periode. De consument kan bij zijn bestelling elke horecagelegenheid opgeven voor een donatie," reageert hij enthousiast. "Dat klopt," zegt Jan Peter Beekman (Tribes Coffee): "De Lockdown Coffee Actie betekent lekkere koffie voor thuis, en daarnaast steun en aandacht voor de horeca."

Meer informatie?
Neem een kijkje op de website
Stuur een mailtje naar info@lockdowncoffee.nl
Volg ze op Instagram @lockdowncoffeeactie
Volg ze op Facebook @lockdowncoffeeactie
#lockdowncoffeeactie