Let's get Well started!

Gezond uit eten of een gezonde maaltijd om thuis te laten bezorgen? Bijna geen doen in Breda vindt Marc. Bij Well wilt hij daar verandering in brengen. Een gezonde maar heerlijke maaltijd om ter plaatse te eten, af te halen of om thuis te laten bezorgen is waar Breda naar verlangd! Echter heeft hij daar nog wel jouw hulp bij nodig. Hoe je dat kunt doen? Dat lees je in ons artikel. Lees gauw verder! 


Marc is een rasechte Bredanaar en heeft al in verschillende bekende zaken in Breda gewerkt waaronder Parc en Bruxelles. In 2019 kreeg Marc een burn out en vanaf dat moment is hij zijn levensstijl drastisch gaan veranderen. Elke week een biertje in z'n hand en slecht eten was verleden tijd. Hij is 6 dagen per week gaan sporten en heeft zijn voeding volledig aangepast met als resultaat dat Marc 12 kg is afgevallen, chapeau! Al ongeveer 12 jaar lang loopt hij met het idee in zijn hoofd dat er een horecazaak moet komen waar je terecht kunt voor gezond en vooral lekker eten. 

Toen het pand aan de Nieuwe Ginnekenstraat 49 vrij kwam, kon zijn geluk niet op! Al gauw had Marc gesprekken met de bank, maar helaas kwam hij tot de conclusie dat hij toch echt nog wel wat meer nodig heeft. Vanuit hier is hij een crowdfunding actie gestart. Via verschillende pakketten heb je de mogelijkheid om Marc te helpen en zijn droom waar te maken. Niet alleen Marc help je hiermee maar ook de inwoners van Breda die na de crowdfunding een heerlijke gezonde maaltijd kunnen scoren!

Iedere week heb je wel een dag dat je even iets anders wil eten, gewoon echt iets lekkers! Marc zorgt ervoor dat je bij zijn hippe en vooral gezonde concept terecht kunt voor een goede maaltijd. Eigenlijk een soort gezonde Mc Donalds noemt hij het zelf. Voorin de zaak komt een salade bar waar je op basis van koolhydraten, plantaardige of dierlijke eiwitten en een hoop toppings jouw salade kunt laten bereiden. Alle dressings maken ze zelf, dus het is gegarandeerd gezond én voedzaam. Naast salades zijn er uiteraard nog een tal van mogelijkheden om een gezonde maaltijd te horen. Denk hierbij aan verschillende bowls, wraps en soepen. Een goede kop koffie erbij? Ook daar heeft hij als echte koffieliefhebber aan gedacht! Hij gaat een samenwerking aan met Moca d'or en biedt zeker niet de standaard koffie aan. Geen koffieliefhebber? Geen probleem! Ook healthy juiches en lekkere theetjes zul je terug vinden in deze prachtige zaak. 

Wij kunnen niet wachten tot Marc zijn zaak kan openen. Wil jij ook dat Breda er een gezonde hotspot bij krijgt? Twijfel dan niet langer en help Marc om zijn droom waar te maken! Neem ook vast een kijkje op zijn website, Facebook en Instagram voor de laatste updates.