Nieuw op het Chasséveld: Kinzan, Fine Asian Cuisine

Misschien heb je het al voorbij zien komen maar er komt een nieuw Aziatisch restaurant bij het Chasséveld. Het restaurant dat zich zal vestigen in het Chasséhof heet Kinzan, Fine Asian Cuisine! 


Hou jij van de Oosterse keuken? Dan moet je bij Kinzan zijn. Bij Kinzan kun je genieten van een all you can eat fine dining ervaring met de beste Oosterse gerechten. Denk hierbij dan aan sashimi, wok gerechten en sushi. Voor de sushi selecteren ze dagelijks verschillende soorten verse vis, en gebruiken ze fijne kruiden om jouw gerecht perfect op smaak te brengen. Voor het volledige menu moet je nog even geduld hebben, want die houden ze nog even geheim. Stay tuned!

Wist je dat?
Kinzan betekend gouden bergen in het Japans. Dit hebben ze mooi terug laten komen in hun nieuwe logo.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de nieuwe indeling en inrichting van het restaurant. Wat de reden is geweest om het wereldrestaurant te sluiten is nog niet bekend. Ook is er nog geen definitieve openingsdatum. Wil je volgen hoe het restaurant eruit komt te zien en wil je als eerst weten wanneer Kinzan zijn deuren zal openen? Volg ze op Instagram en Facebook.