Kamera Express is verhuisd, kijk hier binnen!

Kamera Express is maar een paar 100 meter verhuisd en toch maakt deze verhuizing een enorm verschil. Wij spraken het team van Kamera Express die blij is met deze nieuwe plek op de Nieuwe Ginnekenstraat 41 in Breda. 

Kamera Express is de afgelopen tijd volop bezig geweest met het klaarstomen van het nieuwe pand. Elke dag waren er 5 tot 10 mensen aanwezig om de verbouwing van het oude kantoorpand naar het gloednieuwe vesting van Kamera Express tot een succes te brengen. Het heeft dan ook maar een korte 3 maanden geduurd voordat ze het eerste winkelpubliek konden ontvangen. Naast de nieuwe winkel is er ook een gezellige koffie corner. Hier kun je even rustig plaats nemen en de beleving van een camera kopen compleet maken. Bij Kamera Express word je van binnenkomst tot aan de balie met een lach geholpen. 

“Het nieuwe pand geeft ons de mogelijkheid om het interieur aan te passen naar het vernieuwde concept en efficiënter aan het werk te gaan.” aldus Victor Stierman, manager van Kamera Express Breda. Ook is er nu meer ruimte voor Budget Cam - dit is een onderdeel van Kamera Express. Hier kun je verschillende camera's huren. Van groot tot klein, alles is verkrijgbaar. Daarnaast is er ook een printer waardoor je door middel van een kabeltje in je telefoon foto's kunt laten printen. Meteen een klein printje laten drukken tot een grote poster, en deze later ophalen of thuisgestuurd krijgen. Ideaal!