Tags: Breda Live , Chasséveld , Breda live 2018 , Hardwell, Guus Meeuwis, Guido Weijers

Kaartverkoop Breda Live dit weekend van start!

Op vrijdag 6 juli en zaterdag 7 juli is het weer feest op het Chasséveld tijdens de tiende editie van Breda Live. Met onder andere Hardwell, Kesington, Guus Meeuwis, Anouk, Chef'Special, Ronnie Flex en André Hazes kan het niet anders dan een knalfeest worden. De kaartverkoop start zaterdag 3 februari om 9:00 uur en wie kaarten wil bemachtigen moet er op tijd bij zijn!

ZATERDAG 3 FEBRUARI START DE KAARTVERKOOP VAN BREDA LIVE!

Anouk, Ronnie Flex,  R3HAB, André Hazes, Alvaro Soler en Suzan & Freek treden dit jaar voor het eerst op tijdens Breda Live. 

Bredanaar DJ Hardwell en de Brabantse Guus Meeuwis mogen uiteraard niet ontbreken tijdens deze jubileumeditie van het festival. 


Coen & Sander hosten op beiden dagen de Jupilerstage, waar zij ook een aantal surprise acts zullen ontvangen. En omdat we vorig jaar zo van hem genoten, presenteert Guido Weijers dit jaar wederom Breda Live. Hij zal beide dagen de verschillende acts aan elkaar praten. 

Fysieke kaarten voor Breda Live 2018 zijn verkrijgbaar bij VVV Breda in de Willemstraat (alleen dagkaarten) en online via de website.