Internationaal squashtoernooi komt naar Breda!

Heugelijk sportnieuws! Op 7,8,9 en 10 april dit jaar komt een internationaal squashtoernooi naar Breda! Het BRESS Breda Open 2022 bestaat uit drie competities en gaat plaats vinden bij BRESS Bredase Studentensport. BRESS beschikt over 6 squashbanen en is daarbij de grootste squashlocatie van Breda. BRESS organiseert voor haar leden clubavonden en kleine toernooien, echter een internationaal squashtoernooi heeft BRESS nog niet mogen verwelkomen, tot nu.

BRESS Breda Open 2022
Op 7,8,9 en 10 april 2022 vindt het BRESS Breda Open 2022 plaats in Breda. Het toernooi zal bestaan uit 3 competities. Er wordt een PSA challenger 3 voor mannen en een PSA Satellite voor mannen en vrouwen georganiseerd. In alle drie de competities kunnen de deelnemers punten verdienen waarmee ze zich kunnen inschrijven voor competities op hogere niveaus. Tijdens deze dagen gaan tientallen spelers vanuit de hele wereld de strijd met elkaar aan voor de eerste plek hier in Breda bij BRESS. Onder andere Tessa ter Sluis en haar broer Marc ter Sluis, voor wie BRESS de thuisbasis is van hun sportcarrière, vertegenwoordigen Nederland tijdens de competities.

Publiek van harte welkom
Over alle vier de dagen is publiek van harte welkom. Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt over de spelers en het wedstrijdschema. Deze informatie is tegen die tijd te lezen op de website van BRESS: https://www.bress.nl/activities/