Ichi Asian Fusion Cuisine opent restaurant in Breda

Ichi Fusion Cuisine gaat een nieuwe vestiging openen in het voormalige pand van Henk's Diner (tegenover het gerechtsgebouw). Het concept draait om een high-end cocktailbar gecombineerd met exclusieve sushi. 

De menukaart biedt een uitgebreide selectie Aziatische gerechten, waaronder chicken teriyaki, oesters en entrecote naast een indrukwekkend aanbod sushi. En hier is het belangrijk om te vermelden dat Ichi een à la carte menu hanteert, wat betekent dat het geen all-you-can-eat concept is.


Foto: Henk's Diner

Het interieur van Ichi Asian Fusion Cuisine krijgt een stijlvolle en high-end klassieke uitstraling die samengaat met een hippe ambiance. Overal in het restaurant vind je subtiele Japanse sferen en details die de algehele ervaring samenbrengen. De inrichting wordt aangepast om de sfeer van een sushi cocktailbar te creëren, wat zorgt voor een intieme en gezellige setting.

Ichi Asian Fusion Cuisine belooft een exclusieve ervaring te worden. De drijvende krachten achter dit nieuwe culinaire restaurant zijn jonge ondernemers die met de tijd meegaan en een diepgaande passie voor gastronomie hebben. Kevin, met maar liefst 24 jaar ervaring in het vak, leidt het team met zijn kennis en toewijding. 

Met succesvolle vestigingen in Kaatsheuvel en Roermond heeft Ichi bewezen dat het concept tijdloos is. Maar deze keer beloven ze nog exclusiever te zijn, met langere openingstijden in het weekend en exclusievere gerechten.