House of Pertijs organiseert 'Lady Only Event'!

Ontdek op 23 juni een manier van leven die verfijnd, stijlvol en comfortabel is. Speciaal voor dit unieke event heeft House of Pertijs een limited edition verrassing ontworpen en hebben de partners van House of Pertijs een goodiebag voor bezoekers samengesteld. Het evenement begint om 19:00 en eindigt om 22:00 uur.

Ontdek de elegante lifestyle van een Parisienne. Niemand minder dan Renée K., van het boek ‘Leef als een Parisienne’, deelt op deze avond al haar geheimen. Leer hoe je feilloos combineert, iconisch shopt, het kleine geluk vindt en jezelf op de eerste plaats zet.

Bij House of Pertijs kun je op deze avond kennismaken met unieke lifestyle zoals juwelen merk Tirisi en high-end tassen merk Tissa Fontaneda, die feilloos aansluiten op een elegante lifestyle. Daarnaast maken alle bezoekers kans op fantastische prijzen zoals een e-course van Renée K. of één van de 5 boeken ‘Leef als een Parisienne, ook als je hartstikke Nederlands bent.’Lijkt dit event wat voor jou? Kom dan gezellig langs op 23 juni bij House of Pertijs!