4x hotel arrangementen in Breda

Breng de feestdagen eens anders door en kom overnachten in het mooie Breda! Veel hotels hebben deze feestmaand een tof arrangement samengesteld waarmee je all-inclusive kan genieten van jouw kerst. Trouwens ook hartstikke leuk om deze ervaring cadeau te doen!

Ingenhousz

Speciaal voor de feestdagen heeft Ingenhousz een 'Christmas arrangement'. Je wordt dan helemaal in de watten gelegd, met heerlijke gerechten en natuurlijk verfijnde wijnen. De overnachting is €149,50 per persoon per nacht en is inclusief een premium suite, ontbijt, luxe 5-gangen diner én een flûte champagne met oesters en amuses! Waar wacht je nog op? Boeken kan hier.

GOLDEN TULIP KEYSER

Met een veilig gevoel overnachten en dineren in de corona-tijd, dat kan hier! Voor maar €114,- per kamer (op basis van 2 personen) krijg jij één overnachting in een Comfort kamer, uitgebreid ontbijt, een 3-gangen diner én een stadsplattegrond van Breda. Dat is al een heel uitje op zich! Hiernaast kun je nog allerlei extra's toevoegen die je verblijf nog onvergetelijker maken. Bekijk alle mogelijkheden hier.

Nouveau van ham

Ook bij Nouveau Van Ham kun je terecht voor een heerlijk arrangement inclusief ontbijt en diner. Hier kost het je slechts €75,- euro per persoon. Hiervoor krijg je een kamer midden in het centrum van Breda, een uitgebreid diner (met bubbels natuurlijk) en een heerlijk ontbijtje. Klinkt goed toch? Klik hier om te reserveren.

Hotel nassau

Hotel Nassau heeft verschillende arrangementen beschikbaar, dus er zit er altijd wel een bij die bij jou past! Zo kun je een kamer boeken met alleen ontbijt of lunch, maar ook een kamer met ontbijt én diner. Ook aan de shopliefhebber is gedacht; een kamer mét shopping gids en een high tea. Ook voor een 'dayuse', een kamer voor overdag, ben je hier aan het juiste adres! Genoeg keuze dus. Bekijk alle deals hier.