Nieuw: Wijnhuis Vintges in hartje Ulvenhout!

Houd jij van goede wijnen en woon je in de buurt van Ulvenhout? Dan ben je bij Alexander Vintges aan het juiste adres. Hij heeft Ulvenhout een speciaalzaak rijker gemaakt met zijn zaak Wijnhuis Vintges. Wijnhuis Vintges is een luxe wijnwinkel midden in hartje Ulvenhout en verkoopt ook veel lokale dranken! Benieuwd wat voor lekkers je hier kunt scoren? Lees snel verder.


Alexander Vintges is 27 jaar en klaar om zijn dromen waar te maken. Zijn opa en oma hebben jaren een sterrenzaak in Bladel gehad en daardoor is hij vanaf kleins af aan al veel in aanraking gekomen met lekker eten en drinken. Alexander heeft op een jonge leeftijd veel werkervaring opgedaan en is gestart bij de Rooi Pannen. Hij heeft acht jaar bij Wolfslaar in de keuken gewerkt, zich verder ontwikkelt bij Wijnhuis 1535 en is sommelier geweest bij O&O! Na twee jaar een eigen catering bedrijf te hebben gehad, merkte Alexander dat het cateren aan huis hem niet genoeg voldoening gaf en daarom wilde hij zijn passie voor wijn en spijs verder volgen. 

De liefde voor eten en drinken is hem de paplepel ingegoten

In maart 2021 is Alexander gestart met een wijnhandel voor vrienden en familie. Dit viel goed in smaak, dus pakt hij groots uit. Zoekende naar de juiste locatie kwam Alexander deze prachtige plek in Ulvenhout tegen, waar zijn wijnhandel perfect past. In augustus kreeg hij de sleutels van het pand en sinds 1 december heeft hij zijn slijterij geopend. Bij Wijnhuis Vintges kun je terecht voor de juiste adviezen, een ruim en divers assortiment aan kwaliteitswijnen en andere lokale dranken, zoals Belcrum en Koremans limoncello. Je vindt er flessen wijn van €4,50 maar ook de echte topwijnen van boven de €100! 

Ben je op zoek naar wijnkoelers of onderzetters? Wijnhuis Vintges heeft het allemaal. In de toekomst worden er proeverijen georganiseerd met verschillende thema's en uiteraard de wijnen uit de winkel! Sla je last minute kerstcadeaus en kerstwijnen in en geniet van de nieuwe wijnzaak in hartje Ulvenhout. Wijnhuis Vintges kan niet wachten om jullie de beste wijn te adviseren en van jouw bezoekje een echte wijnbelevenis te maken.