Nieuwe dansschool: Dance Nation in Breda!

Zondag 4 september opent dansstudio Dance Nation! Met ruim 15 jaar ervaring bij verschillende dansscholen vond Simone het tijd voor haar eigen plek. De grote opening van Dance Nation zal plaatsvinden op zondag 4 september, met een inkijkje in de verschillende lessen van Dancehall, hip-hop, Broadway Jazz en meer. Wij mochten alvast binnenkijken bij Simone. 

Simone wil met Dance Nation een toegankelijke en laagdrempelige plek creëren waar jong en oud, vanaf 13 jaar, samenkomt. Zo biedt zij lessen aan op beginner en intermediate niveau. Leren dansen als duo of een openingsdans voor bruiloften kan bij Dance Nation ook.  

Iedereen is bij Dance Nation welkom voor een van de vele gezellige en uitdagende lessen. Dance Nation biedt onder andere lessen aan in hiphop, dancehall, dance-fit, hiphop feminine (op high heels), Broadway jazz en modern. Lijkt Hiphop feminine jou wel iets maar kun je nog niet op hoge hakken lopen? Geen probleem, Simone leert je de techniek van het lopen op hakken zodat jij daar ook zelfverzekerd in wordt.

Zondag 4 september is de grand opening van Dance Nation in Breda. Vanaf 13:00 uur zullen de deuren officieel geopend worden. Je kunt meedoen aan workshops en er zullen optredens te zien zijn. Daarnaast kun je ook gewoon even binnenlopen om te kijken en een drankje doen. Wees er snel bij op 4 september want de eerste 10 mensen die zich aanmelden krijgen een maand lang gratis dansles!