Het atelier van Jeroen van der Put

Met aandacht en verstand van zaken helpen Jeroen en zijn vrouw Jolanda jou bij het vinden van zilveren of gouden sieraden die bij je passen en die je na jaren nog altijd met plezier zult dragen. Ook voor sieraden reparatie, restyling van oude dierbare sieraden en het ontwerpen van nieuwe sieraden kun je bij deze ambachtsman terecht. 

sieraden kies je met je ♥

Het atelier van de smid is het hart van het bedrijf. Hier worden kapotte sieraden tot leven gewekt, krijgen oude sieraden een tweede bestaan en zien nieuwe ontwerpen het daglicht.

jeroen id, een goed idee

Zoek je een creatieve juwelier die met je meedenkt? Dan biedt Jeroen van der Put met zijn concept 'JeroenID' uitkomst. Juwelier én goudsmid Jeroen luistert naar jouw wensen en ontwerpt zelf het sieraad waar je naar op zoek bent.

eigen atelier

Jeroen van der Put heeft een eigen atelier in zijn juwelierszaak aan de Haagsemarkt in Breda. Je kunt dus daadwerkelijk de smid aan het werk zien. Er wordt niets opgestuurd naar derden. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

kom binnen en vraag naar de mogelijkheden

Loop eens binnen bij Jeroen en Jolanda voor de mogelijkheden! Zij adviseren je graag om tot een origineel en exclusief resultaat te komen.