HerfstBAAI: varende privékassen, zelfgemaakte pompoensoep en heerlijke herfstbock!

De hotspot BAAI opent op 2 oktober met een openingsweekend haar deuren voor de HerfstBAAI. De horecalocatie aan het water wordt omgetoverd tot een sfeervolle verwarmde locatie waar men zowel binnen als buiten welkom is om te genieten van een zelfgemaakte pompoensoep, een heerlijke herfstbock of een volledig bedrijfsuitje.

optimaal genieten van de herfst


In deze tijd geeft buiten samenzijn voor veel mensen toch een veiliger gevoel dan binnen samenzijn. En dat is precies waar BAAI deze herfst op inspeelt. Met varende privékassen, een groot verwarmd buitenterras en sfeervolle binnenruimtes is BAAI ook bij mindere temperaturen een fijne plek om te borrelen. Voeg daar nieuwe overdekte sloepen van Bootje Varen Breda aan toe en je kunt ‘buiten’ optimaal genieten van de herfst! 

Als we zeggen dat BAAI om wordt getoverd naar de herfst, bedoelen we dat ook echt álles compleet in herfstsferen is. Zo staan er op de kaart heerlijke herfstbieren, maar kun je ook je eigen pompoensoep maken! Voor groepen worden herfstbarbecues en buffetten, complete borrels, (overdekte) rondvaarten en een volledig herfstspelprogramma aangeboden. Denk hierbij aan bladblazervoetbal, een kopspijkersquiz en de Pumpkin Smash, waarbij je met bijlen op pompoenen gooit. Helemaal herfst dus! 

Al warm geworden voor de HerfstBAAI? Meer informatie vind je op de website.