Nieuw sushi restaurant Ginkgo geopend in Breda

Restaurant Ginkgo opende onlangs de deuren aan de Nieuwe Ginnekenstraat 7 in Breda, voorheen Sumo Oriental. Eigenaren Morrison en Marvin Cooke nodigden ons uit om alvast een kijkje te komen nemen. 


Bij restaurant Ginkgo kun je onbeperkt genieten van de Aziatische keuken. Op de kaart staan sushi, salades, soepen en een breed scala aan warme gerechten. De gerechtjes zijn iets groter dan je bij veel all-you-can-eat restaurants gewend bent, daarnaast zit er geen tijdslimiet aan je diner verbonden. "We willen ons onderscheiden met mooi opgemaakte borden en kwaliteit. Onze gasten moeten in alle rust kunnen genieten van onze gerechten de service", aldus Morrison. 

Het restaurant is al op alle dagen behalve dinsdag geopend voor diner en van vrijdag tot en met zondag ook voor lunch. De naam Ginkgo afgeleid van een Japanse notenboom. De bladeren, die we ook terugzien in het logo, veranderen elk seizoen van kleur. 

Eind maart zal het restaurant een verbouwing ondergaan. Het nieuwe interieur wordt een afspiegeling van de seizoenen en kleuren van de Ginkgo bladeren. Er worden dus vier verschillende zones met gecreëerd, die allemaal een seizoen vertegenwoordigen. 


De zaak krijgt ook een andere indeling met zowel lange als hoge zitjes. Daarnaast komen er meer ronde banken, zodat je ook gezellig met een groep kunt dineren.


Onbeperkt genieten
Volwassenen・Maandag & Woensdag €32,50
Volwassenen・Donderdag t/m Zondag €34,50
Kinderen 4 t/m 11 jaar・Dagelijks €15,50
4 Lunch Specials・Vrijdag t/m Zondag €16,50
6 Lunch Specials・Vrijdag t/m Zondag€20,50