Foodhall Breda opent haar deuren met vernieuwd interieur: op vakantie in Breda

Lampionnen, meer groen, nieuwe buitenterrassen, picknicktafels en nieuwe gekleurde muren. De afgelopen periode heeft de Foodhall een metamorfose ondergaan. Vlak voor de Corona-crisis zat de hal vaak vol. De evenementen, livemuziek en live sports werden enthousiast ontvangen. Zaken die momenteel in deze opstartfase nog niet mogelijk zijn in verband met de maatregelen omrent het Coronavirus. 

Op vakantie in eigen land


Met het oog op de zomer is er gekozen voor een nieuwe zomerse uitstraling. Zo kunnen veel gasten toch nog even naar het buitenland op vakantie. Naar Italië bijvoorbeeld. The Fat Italian opende een week voor de sluiting. Daarnaast zijn de Aziatische concepten gebleven en wordt de Braziliaanse keuken omarmd. Aan kinderen is ook gedacht. Er is een speelhoekje en er is een pannenkoeken-concept gelanceerd.

In de maand juni heeft de hal zo’n 60 plekken. Voor de 30 plekken binnen kan men reserveren via de website of aan de deur. Voor de 30 terrasplekken hoeft niet gereserveerd te worden. 

Toeristen en Bredanaars kunnen deze zomer dus veilig ‘op vakantie naar het buitenland, ook buiten Europa’. Ze kijken er naar uit om eenieder straks weer te ontvangen. Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Rick Wijnings via 06-38289332.