Foodhall Breda mag per 1 juli 300 gasten ontvangen

Vanaf aankomende woensdag kunnen weer meer mensen gaan genieten van alle wereldkeukens in de Foodhall! Daarnaast is er gratis live muziek voor Bredanaars en toeristen, sport op groot scherm, een nieuwe cocktailkaart, meet & Greet met kinderhelden, bijzondere experiences én spelletjesavonden. Lees snel verder om het aanbod voor de komende weken te ontdekken. 

genieten in het centrum van breda


Om te vieren dat de capaciteit vanaf deze week naar 300 gasten kan, heeft de hal direct ingezet op een aanbod voor jong en oud. Hieronder het overzicht: 

3 juli: Braziliaans driegangenmenu met bijpassend bier. Tevens is er vanaf 20.00 uur livemuziek: Circus Rens and the Meatballs treden op tot 23.00 uur!

5 juli: Formule 1 op megascherm (uitverkocht).

7 juli: Grote Bredase Spelletjesavond: Bring your own games.

10 juli: Vietnamese experience met bijpassend bier.

11 juli: Verkoop overschot gladiolen. Boeren in Nederland hebben een overschot van 300.000 gladiolen. Deze kunnen voor €3,00 per bos worden aangeschaft. 

12 juli: Formule 1 op megascherm in de nieuwe sportscorner.

15 juli: Meet & Greet met Mario Bros en Minion tussen 14.00 en 17.00 uur. Kom jij de zomervakantie inluiden met Mario Bros?

11 t/m 18 juli: In de eerste week van de zomer organiseert de hal de Bredase pannenkoekenweek. Er is een kleurwedstrijd en kinderen krijgen een verrassing bij hun pannenkoek. 


De Foodhall vindt het belangrijk om Breda samen aantrekkelijker te maken voor toeristen deze zomer. Zo gaat de hal een samenwerking aan met Brabants grootste gamehal die per 1 juli opent. Beide hallen liggen op 300 meter van elkaar. Het personeel van de Foodhall zal vanmiddag Ted's Arcade in de Tolbrugstraat gaan testen. Er volgt wederzijdse promotie en er wordt gekeken naar arrangementen gamen & eten. 

En natuurlijk kan iedereen daarnaast ook eten afhalen en er een mooie picknick van maken in Park Valkenberg! Met goed weer is de hal tevens te combineren met een rondvaart of zelf varen. 

In verband met de corona-maatregelen is het verplicht om vooraf te reserveren. Dit kan via de Facebook-pagina of via de website