Foodhall Breda bestaat 2 jaar!

Vandaag is het alweer twee jaar (!) geleden dat Foodhall Breda haar deuren opende in het oude casino aan de Reigerstraat. Ze kijken met een glimlach terug op de afgelopen twee jaar. 

Wereldse keukens onder één dak

Voor poffertjes, dumplins, goede sushi of een borrelplank moet je bij de Foodhall zijn. Dit was voor Covid19 dé nieuwe hotspot van Breda. Ze hebben dan ook iets voor iedere gelegenheid. Zo hebben we vorig jaar mogen genieten van een livemuziek avond, een spelletjes avond, maar ook openden er een aantal nieuwe zaken. Na de heropening met het nieuwe interieur duurde het helaas niet lang voordat ook de Foodhall zijn deuren moest sluiten. 

Het afgelopen jaar is ook voor de Foodhall en alle ondernemers niet makkelijk geweest. En juist daarom zijn ze zo blij dat ze toch alweer twee jaar mogen bestaan! Gelukkig kunnen we nog wel alle gerechten van de grootste wereld keuken van Breda thuis laten bezorgen, en zijn er altijd nog mensen die af en toe langs gaan om wat lekkers te halen. 

Op dit moment is de Foodhall van dinsdag tot en met zondag voor je geopend, voor de lekkerste bubble tea, frietjes, sushi en meer. Bekijk de website voor de openingstijden.