Op 25 november keert PopMonument terug naar Breda.

Na twee uitverkochte edities keert PopMonument op zaterdag 25 november terug naar Breda. In samenwerking met MEZZ presenteert PopMonument in diverse historische locaties in de stad een breed programma met muziek en kunst. Goldkimono en Sophie Straat zijn de eerste bevestigde namen van het muziekprogramma. Tickets voor PopMonument zijn a €37,50 te koop via www.popmonument.nl
Het programma van PopMonument is divers en zit vol met muziek en kunst. Singer-songwriter Goldkimono neemt je mee naar Venice Beach met zijn laid-back pop met relaxte grooves, 90’s hiphop, elektronische muziek en reggae.


Volkszangeres Sophie Straat brengt maatschappelijk of sociale misstanden aan het licht in aanstekelijke meezingers. Na de zomer volgen er nog meer namen en worden de deelnemende monumenten bekend gemaakt. De kaartverkoop voor PopMonument is gestart via www.popmonument.nl. Een ticket voor PopMonument Breda is te koop voor € 37,50 en geeft toegang tot alle optredens en locaties. Speciaal voor de liefhebber is er een combi-ticket te koop met tickets voor de editie in Breda en PopMonument in Bergen op Zoom op zaterdag 9 september met o.a. S10, RAMKOT, NAAZ en Robin Kester voor € 65.


PopMonument wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Breda, Breda Marketing, Royal Roots, Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant, Mastboom Brasens, Zabawas, poppodium MEZZ, Graphic Matters, SOUNDZ, Lyfter, Hotel Zeezicht en alle deelnemende locaties, artiesten en organisaties.