Feestelijke opening Intercityhotel Breda

Op 1 maart 2024 opende IntercityHotel Breda het derde hotel in Nederland van de Duitse keten, op slechts 200 meter van het centraal station. Dit moderne hotel biedt gasten een comfortabel verblijf en een gunstige toegang tot lokale bezienswaardigheden. Perfect voor zowel zakenreizigers als toeristen die de charme van Breda willen ervaren. 

Feestelijke Opening van Intercityhotel Breda op 1 maart 2024
Op 1 maart 2024 werd Intercityhotel Breda op feestelijke wijze geopend. Onder het genot van een hapje en drankje werden alle relaties ontvangen in het gloednieuwe hotel. Aan Burgemeester Paul de eer om het hotel officieel te openen. Afsluitend overhandigde algemeen manager Stoffel Verjaal een cheque ter waarde van €3500,- euro aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur Breda.  

Stijlvol aankomen in het hart van Breda
Bij IntercityHotel Breda worden gasten begroet met 174 kamers en 4 vergaderzalen, met een prachtig  eigentijds en stijlvol design. Dit maakt het hotel de perfecte keuze, of het nu gaat om zakenreizen of stedentrips. Gunstig gelegen direct aan het centraal station van Breda, biedt het hotel gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en alle winkels, sportfaciliteiten en amusementsmogelijkheden. Bovendien ligt de luchthaven van Rotterdam op slechts 60 km afstand.


Comfortabel verblijven in Breda
De hotelkamers van IntercityHotel Breda zijn ontworpen met het oog op comfort en gemak, waardoor gasten alles hebben wat ze nodig hebben voor een aangenaam verblijf in Breda. De nadruk ligt op de kwaliteit van de service, waardoor bezoekers zich volledig op hun gemak voelen. In het restaurant van het hotel wordt 's ochtends een gevarieerd buffet bereid voor gasten die hun verblijf in Breda hebben geboekt inclusief ontbijt.

Vergaderen met gemak in Breda
Voor degenen die op zoek zijn naar vergaderruimte in Breda, biedt IntercityHotel 4 vergaderzalen met airconditioning en de nieuwste technologische voorzieningen. Hier kunnen gasten geconcentreerd werken en vergaderen, met vriendelijk personeel dat klaarstaat om te helpen bij de planning en tijdens het verblijf in het hotel.

IntercityHotel Breda belooft niet alleen een comfortabel verblijf, maar past ook perfect bij de leuke sfeer en levendigheid van Breda, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor elke reiziger die het meeste uit zijn ervaring in deze bruisende stad wil halen. Bezoek hier de website.