Feestelijke opening Houtmarkt komend weekend

De deuren van de vernieuwde Houtmarkt zijn al een tijdje geopend, zodat je alvast lekker door het straatje kon slenteren. Velen snuffelden en shopten al in de mooie zaken die in de Houtmarkt gevestigd zijn, maar een vernieuwde look & feel mag natuurlijk niet zomaar voorbij voorbij gaan, dat moet gevierd worden! Daarom vindt op 26 en 27 oktober de officiële opening van de nieuwe Houtmarkt plaats. Het belooft een feestelijk weekend te worden en dat wil jij zeker niet missen!

PROEF DE SFEER - EN DE HAPJES & DRANKJES!

Ter gelegenheid van de officiële opening is er een feestelijke pop-up editie van Marché Hoezee georganiseerd dit weekend, met een leuke selectie deelnemers. Natuurlijk kunnen ze je niet met lege handen naar huis laten gaan. Om het feestje helemaal compleet te maken worden er , zolang de voorraad strekt, gratis gave goodiebags uitgedeeld. Deze leuke tasjes komen natuurlijk ook goed van pas wanneer je de verleidelijke winkels binnen loopt!

Foto: Houtmarkt

Kom genieten van alles wat de Houtmarkt je te bieden heeft en proef de sfeer, de hapjes en de drankjes tijdens het feestelijke openingsweekend van de Houtmarkt!

De Houtmarkt is te bereiken via de 3 verschillende ingangen: Ginnekenstraat, Molsparking en de Halstraat.