Emily's Healthy bar opent in april!

Wie kent dit prominente plekje aan de Nieuwe Ginnekenstraat niet! Eind april opent Emily's Healthy bar op deze mooie plek. Je kunt bij Emily terecht voor smoothies, lekkere lunch en advies voor een gezonde levensstijl. 

Emily is zelf net terug in Nederland na 3 jaar in Hongkong te hebben gewoond. Na Hongkong heeft ze nog gereisd door Australië en Nieuw Zeeland. "Daar is het heel normaal dat er op iedere hoek van de straat een Healthbar zit, ze leven daar super gezond!" Aldus Emily. Dit heeft haar geïnspireerd, kijkend naar grote steden in Nederland zijn daar wel wat healthbarren maar in Breda valt dit mee. 


Emily luistert naar haar lichaam en vertaald dit in wat ze eet en wat goed is voor haar. Dit is niet voor iedereen makkelijk en daarom geeft ze haar bezoekers graag advies. Emily zal dinsdag t/m zondag aanwezig zijn in haar zaak. 

Op 1 maart heeft Emily de sleutels ontvangen en zijn ze druk aan het klussen, zodat iedereen vanaf 29 april welkom is bij deze nieuwe spot! Met 18 zitplekken en een terras kunnen er best wat mensen op deze locatie genieten van ontbijt, lunch en smoothies. De deuren openen om 08:00, perfect om langs te rijden onderweg naar werk!