Een gezonde levensstijl met NewFysic

NewFysic zit gevestigd aan de Ginnekenweg 64 in Breda en helpt jou met het creëren van een gezonde levensstijl. Of je nu man of vrouw bent, student of levensgenieter, alleen woont of met een gezin, samen met een (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie!


Met NewFysic behaal én behoud je jouw ideale gewicht. Je krijgt wekelijkse begeleiding van een coach en stelt samen een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie en leefstijl. Naast gezond en lekker eten maak je tijdens het afvallen gebruik van (eiwit- en vezel) supplementen op natuurlijke basis. 

Al meer dan 150.000 mensen gingen je voor! Zo ook Cathelijne, als stewardess vliegt zij de hele wereld over en heeft ze onregelmatige werktijden. Het heerlijke eten in hotels in alle landen was niet echt bevorderlijk voor de lijn. Al een tijdje was ze niet gelukkig met haar figuur en voelde ze zich verre van fit. De knop ging om en ze is gestart bij NewFysic in Breda. De persoonlijke coaching, het op maat gemaakt voedingsplan, de heerlijke recepten in combinatie met de natuurlijke supplementen zorgde ervoor zij het vol hield en vele kilo’s is afgevallen. Ze voelt zich nu zoveel fitter en is super blij dat ze destijds de stap gemaakt heeft. 

Wil jij ook afvallen en een nieuwe gezonde levensstijl, raad dan hoeveel kilo’s Cathelijne is afgevallen en maak kans om 4 weken gratis het programma te volgen bij NewFysic in Breda! Meedoen met de winactie kan via Facebook

Niet getreurd als je niet hebt gewonnen want iedereen die start in augustus met het startpakket van NewFysic Breda ontvangt een gratis No Regret t.w.v. €20,50. De unieke samenstelling van No Regret zorgt ervoor dat je, in situaties waarbij er niet de mogelijkheid is om volgens het persoonlijk voedingsplan te eten of te drinken, niet aankomt. Dus waar wacht je nog op?

Voor meer informatie of om je aan te melden neem je een kijkje op de website