Drag Camp 2021

20 en 21 november 2021 vind het Drag Camp plaats in Breda plaats. Als deelnemer van het kamp blijf je slapen in hotel Van der Valk en in het centrum van Breda diverse workshops plaatsvinden. De workshops worden gegeven door bekende queens uit de Drag scene! Alles komt aan bod, wigstyling, drag make up, performance en nog veel meer! Ook is er een fotoshoot waarbij iedereen in drag een eigen shoot krijgt. Er is ook tijd voor ontspanning tussendoor, we zorgen voor eten en wat te drinken en bij het hotel kan je nog relaxen in de welness. Een mooi programma om alles omtrent Drag te leren en jezelf te verbeteren!

 

Aanmelden kan via info@makeupsisters.nl meld je snel aan want vol = vol en dit wil je niet missen! 

Wil jij jezelf leren opmaken als een echte drag queen of king?! 
Volg dan de workshop van Juicy Kutoure (bekend van Drag Race Holland seizoen 2) De kosten van de workshop zijn €65, dit is inclusief welkomstdrankje, makeup benodigdheden en heel veel plezier! Aanmelden? Klik hier

Wil jij gratis leren twerken?! 
Wil jij straks de show stelen als de discotheken weer open gaan? Kom dan eens een les twerken bij Paaldansstudio & Dance Centre! Het grote voordeel aan twerk? Het is niet alleen ontzettend leuk, maar tijdens de lessen branden de calorieën net zo hard weg als elk mannenhart wat naar jullie doet kijken ;) Deze gezellige lessen is dus ook nog eens gezond!

Meld je snel aan via de volgende link: gratis proefles