Eigenaar Wietske maakt met haar merk Donna Dorée statement sieraden voor de Gouden vrouw!

Wietske Doreleijers is eigenaresse van Donna Dorée, een merk met sterke statement pieces die gebruikt worden als een middel om krachtige boodschappen uit te dragen. Lees in dit artikel alles over haar merk! 


Wietske Doreleijers, geboren en getogen in Venray en vanaf 2004 thuis in Breda, heeft de charmante straten van Parijs en de betoverende sfeer van Italiaanse steden meermaals doorkruist. Daar werden de eerste zaadjes geplant voor haar merk. Van jongs af aan voelde Wietske de drang om te schitteren en haar creatieve vonk met de wereld te delen. Als conceptontwikkelaar, vormgever en creatief docente, kon ze haar passie voor kunst in al haar facetten uiten. Gedreven door haar passie voor schoonheid, begon Wietske haar reis naar de creatie van Donna Dorée - een merk voor de Gouden Vrouw. De naam, een samensmelting van haar meisjesnaam Doreleijers en de liefde voor Italiaanse gratie en Franse verfijning, weerspiegelde haar eigen dromen en verlangens. 

Maar het was pas tijdens de uitdagende periode van de coronapandemie dat Wietske de moed vond om haar visie werkelijkheid te maken. Voor Wietske is Donna Dorée meer dan alleen een merk; het is haar alterego geworden, een belichaming van haar diepste passies en creatieve drive. Binnen een jaar werd ze niet langer Wietske genoemd, maar ‘the real’ Donna. Haar naam werd synoniem met elegantie en verfijning, een icoon in de wereld van statement jewelry. De eerste collectie, 'Female Figures', is een viering van vrouwelijkheid in al haar glorie. Elk paar oorbellen vertelt een verhaal, geïnspireerd door de krachtige vrouwen die de wereld hebben gevormd.

Donna Dorée is er voor de vrouw die haar podium durft te pakken. Dus dames, maak je klaar om te stralen met de adembenemende collecties van Donna Dorée! Ontdek de collectie op de  website en vind de perfecte statement sieraden om jouw unieke stijl tot leven te brengen! Wanneer je bij Donna Dorée een sieraad koopt, ontvang je een item van goed edelmetaal dat jaren meegaat en van generatie op generatie doorgegeven kan worden. Een duurzame trend op het gebied van sieraden!

Bekijk alle items op de website van Donna Dorée.