Smakenrad: dineren in een reuzenrad bij Breepark Breda

Genieten van een maaltijd met panoramisch uitzicht, op 70 meter hoogte? Dat kan van 14 september t/m 29 oktober in het grootste transportabele reuzenrad van de wereld! Het Smakenrad tovert de gondels in het reuzenrad om tot sfeervolle privé restaurantjes, waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen, dineren of een lekker kopje koffie kunt drinken.


Een diner duurt circa 90 minuten en je kunt kiezen tussen vegetarisch, vis of vlees. Het diner kost op weeekdagen €49,50 en in het weekend €52,50. Last van hoogtevrees? In de speciale hoogtevreesgondel geniet je net zo goed als op hoge hoogte. Inclusief realtime uitzicht. Reserveer hier je tickets

Hans Klok
Op 14 oktober geeft Hans Klok een optreden in Breepark en kun je ook een speciaal Smakenrad X Hans Klok ticket kopen. De show is helemaal nieuw en nog spectaculairder! Hans Klok schittert met splinternieuwe illusies in een voorstelling die zijn weerga niet kent. De magie van Hans wordt afgewisseld met comedy en huiveringwekkende acrobatiek die ongekend sensationeel is. Onbetwiste hoofdrol is echter weggelegd voor de illusies van Hans. De illusionist trekt wederom alles uit de kast. Hans Klok & Friends is geschikt voor jong en oud en de voorstelling duurt negentig minuten (zonder pauze).

Tussen 14 oktober en 22 oktober zijn er veertien shows bij Breepark. Deze vinden plaats op diverse tijdstippen. Klik hier om de beschikbare tijden te bekijken.